Antipasti & Paste / Voorgerechten & Pasta's
Carpaccio di carne con rucola e parmigianoCarpaccio van ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas |
14,00 | |
Vitello con salsa tonnataDungesneden kalfsvlees met tonijnsaus |
14,00 | |
Porchetta con crauti, nocciole tostate e crema balsamicoSpeenvarken rollade geserveerd met zuurkool, hazelnoten en balsamico crème |
14,00 | |
Funghi trifolatiGebakken champignons |
9,00 | |
Zuppa di cipolla di TropeaZoete rode uiensoep uit Tropea |
7,00 | |
Zuppa di pesceVissoep |
12,00 | |
Tortelloni di carne, salsa di gorgonzola, noce americana e fichiHuisgemaakte tortelloni gevuld met rundvlees, met gorgonzolasaus, pecannoten en verse vijgen |
14,00 | |
Gnocchi di patate con ragu alla GenovesePasta gemaakt van aardappelen met gestoofd kalfsvlees en ui |
12,00 | |
Risotto con porcini e gamberiRisotto met eekhoorntjesbrood en gamba's |
15,00 | |
Panciotti con capesanti e gamberi in salsa crema di zucchineHuisgemaakte pasta gevuld met jakobsschelpen en gamba's in courgettesaus |
14,00 |
U kunt de pasta’s ook bestellen als hoofdgerecht extra € 5,00